borderProps.html

Cel mai bun raport pret/calitate pentru echipamentele electrice

O gama variata de produse: motoare pas cu pas, convertizoare de frecventa-invertoare, doze tensiometrice, servomotoare, limitatori de cursa, cabluri de comanda si semnalizare, sigurante automate

Pentru comenzi, ne puteti suna la numerele:

Mobil: 0721.228.444 0232.316.000 L-V: 08:00-17:00

IMPORTANT: 

Pentru comenzi cu o valoare mai mica de 100 RON (fara TVA) se percepe o suma de 20 RON, reprezentând cheltuieli de procesare!


Pentru comenzi cu o valoare totala mai mare de 1500 RON (fara TVA) transportul este gratuit!


Indiferent de moneda selectata, factura fiscala va fi intocmita in RON la cursul BNR + 2%

* Info
In situatia in care intampinati dificultati in configurarea comenzii dumneavoastra online, va rugam sa  accesati pagina de contact, pentru a intra in legatura cu unul din consultantii nostri.
Motoare pas cu pas
Motoare pas cu pas
   Motorul pas cu pas este un motor electric care imparte o rotatie completa intr-un numar de pasi egali. Motorul poate fi apoi comandat sa mentina pozitia pe oricare dintre acesti pasi (sau pozitii intermediare in regim micro-step) fara nici un senzor de feedback, atata timp cat motorul este potrivit pentru aplicatia in care este utilizat.

   Motoarele pas cu pas standard au mai multi electromagneti aranjati in jurul unui rotor de forma unei roti dintate. Electromagnetii sunt actionati de un circuit de control extern, cum ar fi un microcontroller si un amplificator (driver). Pentru a roti axul motorului, unul dintre electromagneti este alimentat iar dintii rotorului sunt atrasi de dintii electromagnetului. Procesul se repeta pentru fiecare dinte, deci fiecare rotatie completa este compusa din mai multi pasi. In acest mod, axul motorului poate fi rotit.

   Avantajul motorului pas cu pas comercializat de societatea noastra este faptul ca are driver integrat, fiind intr-o gama larga de puteri, cuplurile incepand de la 0.1 NM pana la 12.5 NM. De asemenea, sursa de alimentare este o sursa de tensiune scazuta (max 40 V DC), ceea ce elimina riscul unui accident de munca prin electrocutare.
   Pentru cablare se vor folosi doar doua fire de forta (si nu 4, 6 sau 8). Faptul ca generarea semnalelor motorului este realizata in imediata vecinatate a acestuia reduce la 0 riscul de parazitare prin interferente electromagnetice ale senzorilor, controller-ului, PC-ului si a altor echipamente electrice din imprejurimi.
   Motoarele sunt utilizate in aplicatiile noastre, avand pe parcursul a 3 ani o rata de defectare de 0%.

   Motoarele pas cu pas bipolare sunt folosite in aplicatii care necesita cupluri mari la un numar de rotatii scazute (max 300RPM pentru cuplu nominal).
Motoare pas cu pas
Sort by:
Motoare pas cu pas
Motor pas cu pas 2.2NM
Price137.00 € 163.03 € cu TVA
Qty

Motor pas cu pas 3NM
Price157.00 € 186.83 € cu TVA
Qty

Motor pas cu pas 4 NM
Price177.00 € 210.63 € cu TVA
Qty

Motor pas cu pas 8.5 NM
Price236.00 € 280.84 € cu TVA
Qty

Motor pas cu pas 12 NM
Price260.00 € 309.40 € cu TVA
Qty

Vizitati si celelalte magazine ale grupului Automatic
Pro-cnc
Your Cart
Your shopping cart is empty!
Poll
Cum credeti ca va evolua piata on-line a echipamentelor industrialei?

View Results | Previous Polls
Products   Recently Viewed
Motor pas cu pas 2.2NM
Price137.00 € 163.03 € cu TVA
Motor pas cu pas 3NM
Price157.00 € 186.83 € cu TVA